Top hledané
Výsledky (0)
Auta jsou nedílnou součástí našich životů. Málokdo si bez auta umí představit svůj den. Luxusní auta jsou pak třešničkou na dortu, kterou si ten den můžeme zpříjemnit. Co myslíte?

LUXUSNÍ AUTA

Tereza Janatová
01. července 2016
+ Přidat na Seznam.cz
1 minuta
LUXUSNÍ AUTA

Luxusní auta jsou označením pro třídu osobních aut a obvykle se hovoří o sedanech (limuzínách), které poskytují velký komfort a luxusní vybavení. Luxusem však oplývají jiná auta. Přesvědčte se sami.

Luxusní auta jsou synonymem komfortu, pohodlí a toho nejlepšího vybavení.  Luxusní auta dnes mohou stát víc, než nová luxusní vila. Která luxusní auta jsou t nejlepší z nejlepších pro rok 2016?

LAMBORGHINI CENTENARIO

Značka Lamborghini je snem mnoha chlapců i mužů. Alespoň jednou s v něm projet… V letošním roce se v této společnosti oslavuje stoleté výročí jejího zakladatele a to chce opravdu něco výjimečného. Vznikne 40 vozů Centenario a jejich základní cena se bude pohybovat okolo 1,9 milionů dolarů.

Prodej pozemku 1200 m2, Praha
Prodej pozemku 1200 m2, Praha, Praha 5

ICONA VULCANO TITANIUM

Představujeme vám první titanové auto na světě. I když za tímto automobilem stojí známý bývalý inženýr Ferrari  - Claudio Lombardi, značka je neznámá a částka velice troufalá. Za tento vůz zaplatíte 2,5 milionů eur.

FERRARI LAFERRARI APERTA

Momentálně nejdražší auto na světě, za které si zaplatíte 3,5 milionů Eur. Je to otevřená verze hybridního hypersportu a vyrobí se méně, než sto kusů.

MERCEDES – BENZ S 65 AMG COUPE

Opustíme sportovní auta a necháme se vést na vlně luxusních osobních aut, za které by se nemusel stydět snad nikdo z nás. Mercedes – Benz nabízí úžasný automobil, za který zaplatíte v přepočtu nejméně 6,7 milionů korun.

BMW ŘADY 7

Považuje se za nejmodernější automobil dneška, který je nabitý moderní technologií. Toto auto disponuje velkým komfortem, pohodlím a tichem. V základu za něj zaplatíte okolo 2,4 milionů korun. 

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze