Informace o zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracovávány společností Y&T Luxury Property Prague Czech Republic s.r.o., se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1, IČ: 29055113, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 163300 (dále jen „Společnost“ nebo „my“), jakožto správcem osobních údajů, a to v rozsahu: jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailová adresa.

Účely zpracování a právní základ pro zpracování

Vaše výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat za účelem plnění smluvního vztahu mezi Vámi a Společností, spočívající v zodpovězení Vašeho dotazu či reakci na Váš požadavek.

Pokud jste udělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení, budeme dále Vaše osobní údaje na základě oprávněných zájmů Společnosti také zpracovávat za účelem nabízení zboží a služeb a zasílání nabídek a jiných obchodních a marketingových sdělení Společnosti a jiných společností ve skupině:

  • Luxury Prague Life s.r.o. (IČ: 05732921, se sídlem: Maiselova, 110 00 Praha 1)
  • Supermaklerky.cz s.r.o. (IČ: 05732981, se sídlem: Maiselova, 110 00 Praha 1)
  • LP-Life.cz s.r.o. (IČ: 05732972, se sídlem: Maiselova, 110 00 Praha 1)

 

Nahrávání telefonických hovorů

Telefonické hovory probíhající na naší zákaznické lince mohou být v rámci společné komunikace nahrávány za účelem zpracování Vašich poptávek, doplňujících informací k zajištění prohlídek nemovitostí a dalších jednání o nabídce, personalizaci a zkvalitňování námi nabízených služeb, uplatňování reklamací apod. Souhlas s nahráváním a zpracováváním Vašich telefonických hovorů vyslovujete pokračováním hovorů po oznámení operátora, že Váš hovor bude nahráván. V případě Vašeho nesouhlasu Vás prosíme o využití jiného komunikačního prostředku.

Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu nezbytnou pro zodpovězení Vašeho dotazu nebo reakci na Váš požadavek, a dále po dobu 5-ti let.

Zpřístupnění osobních údajů

Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny poskytovatelům služeb, kteří poskytují Společnosti služby, jako jsou webový hosting a správa, zpracování plateb, plnění objednávek, poskytování infrastruktury a e-mailové služby za účelem umožnění poskytnutí služeb.

Vaše osobní údaje zpřístupněny také dalším společnostem ve skupině, jejichž seznam (viz. seznam výše), a to za účelem nabídek nemovitostí, nabídek hypotečních úvěrů a nabídek účasti ve spotřebitelských soutěžích, jakož i dalších obdobných obchodních sdělení těchto dalších společností ve skupině.

Vaše práva ve vztahu k osobním údajům

Poskytnutí Vašich osobních údajů je dobrovolné. Máte kdykoliv právo na přístup k Vašim osobním údajům, jejich opravu a práva vznést námitku proti zpracování za účelem zasílání obchodních sdělení, jakož i v určitých případech práva na výmaz, omezení zpracování, přenositelnost údajů a práva vznést námitku proti jiným druhům zpracování. Máte také právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

Pokud chcete využít svého práva, zašlete prosím příslušný požadavek poštou na adresu Společnosti Maiselova 59/5, Josefov, 110 00 Praha 1 nebo elektronicky na e-mailovou adresu info@ytpi.cz. Odvolat svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení můžete také prostřednictvím odkazu "Odhlásit se z odběru" uvedeného v jednotlivých obchodních sděleních.

Vezměte prosím také v potaz, že proti zpracování Vašich osobních údajů máte právo vznést námitku u Úřadu pro ochranu osobních údajů České republiky.

Pořiďte si plavky podle Kim Kardashian, Reese Witherspoon nebo Emmy Roberts

Zobrazit další

Startupy po koronaviru: Kdo vydělal a kde sčítají milionové ztráty?

Zobrazit další

Na záhonech mu místo jahod rostou židle a stoly! Český podnikatel ohromil designéry

Zobrazit další

NA VLASTNÍ KŮŽI: Manžel je Afričan, dcera míšenka... O životě a rasismu v Paříži

Zobrazit další

U těchto celebrit svatba na celý život neexistuje! Tito slavní do toho praštili hned několikrát!

Zobrazit další

Roste poptávka po vlastních ostrovech! Tyto celebrity svůj ostrov už mají, víme kde

Zobrazit další

7 způsobů, jak nosit kůži: Tyhle celebrity v tom umí chodit

Zobrazit další

Luxusní bydlení v Praze - Novinky v nabídce

Zobrazit další

Dovolená v zahraničí: Tyto země na vás čekají, víme, co musíte dodržovat

Zobrazit další

NATVRDO: Začnou státy rozdávat peníze všem? Dříve politický extremismus, brzy realita...

Zobrazit další

Chcete na záchod? Přihlaste se! Koronavirus mění létání

Zobrazit další

Netflix z ní udělal slavnou návrhářku s miliony na kontě! Poznejte vítězku úspěšné reality show

Zobrazit další

PO ČESKU: Výlet za vlky. Víme, kde je můžete vidět!

Zobrazit další

Co chybí matkám v šatníku? Kim Kardashian, Beyoncé a Victoria Beckham to ví!

Zobrazit další

Obraz Karla Gotta jde do aukce! Vyvolávací cena vás překvapí!

Zobrazit další

Tohle jsou nejlepší restaurace světa! Jídla za desetitisíce, teď se tady najíte za pár stovek!

Zobrazit další

Karl Lagerfeld inspiruje i po smrti: Známá automobilka vytvořila vůz na jeho počest!

Zobrazit další

PO ČESKU: Místo Niagary se vydejte k českým vodopádům! Tyto jsou úžasné

Zobrazit další

JSEM HVĚZDA: Dokonale stylová v padesáti! Oblékněte se podle Daniely Peštové

Zobrazit další

Tik Tok dobývá Česko! Krajčo si ulevuje do hrnce, Dagmar Havlová zůstává dámou

Zobrazit další

PO ČESKU: Hrady a zámky hlásí otevřeno. Toto musíte dodržovat při prohlídkách!

Zobrazit další

První den otevření restaurací: Lidé si musí znovu zvykat, z podniků zatím utíkají

Zobrazit další

Výlety po Česku: Už jste se někdy procházeli v oblacích? Tady mají otevřeno!

Zobrazit další

Celebrity, které si zvolily život bez dětí. Jejich důvody vás překvapí!

Zobrazit další