Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Společnost Y&T Luxury Property Prague Czech Republic s.r.o., se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1 - Josefov, IČO: 29055113, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 163300 (dále jen „Společnost“ nebo „my“), Vás tímto jakožto správce a provozovatel internetových stránek www.ytpi.cz a www.luxusni-bydleni-praha.com informuje o způsobech zpracování a ochrany Vašich osobních údajů a dalších poskytnutých údajů, a to v souladu s obecně závaznými právními předpisy upravujícími ochranu osobních údajů, a to zejména Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“) a dále zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.

Společnost shromažďuje pouze takové Vaše osobní údaje, které nám pro sjednané účely sami dobrovolně poskytnete v rámci Vaší poptávky služeb, společné osobní, telefonické nebo písemné komunikace, v souvislosti s plněním ze smlouvy, případně které oprávněně získáme prostřednictvím našich internetových stránek, elektronických formulářů, profilů na sociálních sítí, aplikací, ze zdrojů oprávněných osob nebo veřejně dostupných zdrojů. Osobní údaje, které o Vás shromažďujeme, mohou zahrnovat v rozsahu dle poskytnutí zejména následující:

  • identifikační údaje (např. titul, příjmení, jméno, bydliště);
  • kontaktní údaje (např. kontaktní adresa, e-mail nebo telefon);
  • elektronické údaje (např. IP adresa, adresa URL, typ prohlížeče, soubory cookies);
  • další osobní údaje, které nám předáte, nebo které získáme v souvislosti s poskytováním sjednaných služeb a na základě smlouvy (způsob financováni koupě nemovitosti, datum narození, rodné číslo, kopie průkazu totožnost, je-li to pro daný účel potřebné).

 

I. ÚČELY ZPRACOVÁNÍ A PRÁVNÍ ZÁKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely (a z níže uvedených právních důvodů):

  • poskytování služeb, vyhodnocení a vyřízení Vašich dotazů a žádosti (plnění smlouvy a oprávněný zájem naší Společnosti);
  • poptávka našich služeb a produktů, inzerce nabízených nemovitostí (předsmluvní jednání, příprava, uzavření a plnění smlouvy s Vámi nebo ze smluv zprostředkovaných);
  • zasílání obchodních sdělení, newsletteru a zpracování osobních údajů z poptávek jiných webů, k čemuž je zároveň potřebný souhlas (oprávněný zájem Společnosti založený na přímém marketingu, případně Váš souhlas);
  • zákaznická hodnocení služeb poskytnutých Společností (recenze a reference), informování uživatelů webových stránek Společnosti o zkušenostech se službami Společnosti nebo se Společností a případné související zlepšení služeb;
  • analýza webových stránek za účelem zjištění chování uživatelů našich webových stránek, integrace sociálních pluginů, remarketing (oprávněný zájem Společnosti a požadavek vyhovět přáním uživatelů ke sdílení jejich informací s příslušnými sociálními médii);
  • zjišťování a případně i blokování uživatelů, kteří si instalovali program blokující reklamy (oprávněný zájem Společnosti poskytovat uživatelům neblokujícím reklamy nabídky podporované reklamou.);
  • zabránění podvodným aktivitám nebo zneužití údajů na webové stránce nebo v souvislosti s webovou stránkou (oprávněný zájem Společnosti na odstraňování poruch, zaručení bezpečnosti systému a odhalování nepovolených pokusů o přístup nebo nepovolené přístupy);

 

Zpracování Vašich osobních údajů je Společností prováděno v následujícím právním rámci, a to v souladu s: (i) čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR, pokud je založeno na udělení Vašeho souhlasu; nebo (ii) čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, pokud je zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, nebo (iii) čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti; nebo (iv) čl. odst. 1 písm. f) GDPR, pokud je zpracování nezbytné z důvodu našeho oprávněného zájmu.

Plnění ze smlouvy a poskytování služeb Společností

V souvislosti s výkonem své podnikatelské činnosti Společnost při poskytování služeb a během předsmluvních jednání zpracovává Vaše osobní údaje za účelem zajištění přímého nebo zprostředkovaného smluvního plnění, vyhotovení smluvní dokumentace, jednoznačné identifikace smluvních stran, ochrany strany při plnění smluvních povinností nebo zjištění zpětné vazby.

Zasílání obchodních sdělení a nabídek formou newsletteru 

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat na základě Vámi uděleného souhlasu pro marketingové účely uvedené v takovém souhlasu, a to zejména pro účely zasílání newsletteru, nabízení zboží, služeb, zasílání nabídek účasti ve spotřebitelských soutěžích, nabídek hypotečních úvěrů a jiných obchodních či marketingových sdělení. Souhlas s takovýmto zpracováním osobních údajů je dobrovolný a jste oprávněni jej kdykoliv odvolat.

S nabídkou našich služeb, personalizací jednání a dalšími obdobnými obchodními sděleními Vás můžeme kontaktovat také pokud využíváte, nebo jste v rámci obchodní spolupráce již využili služeb naší Společnosti. S ohledem na náš předchozí obchodní kontakt lze v takovém případě rozumně předpokládat, že máte zájem o námi nabízené služby, nesdělíte-li nám jinak.

Zpracování osobních údajů prostřednictvím telefonických hovorů

Telefonické hovory probíhající na naší zákaznické lince nebo v reakci na Vaše požadavky, dotazy nebo stížnosti mohou být v rámci společné telefonické komunikace nahrávány za účelem zpracování Vašich poptávek, doplňujících informací k zajištění schůzek, prohlídek nemovitostí a dalších jednání o naší nabídce, personalizaci a zkvalitňování námi nabízených služeb. Souhlas s nahráváním a zpracováváním Vašich telefonických hovorů vyslovujete pokračováním hovorů po oznámení operátora, že Váš hovor bude nahráván. V případě Vašeho nesouhlasu s tímto zaznamenáváním, Vás prosíme o využití jiného komunikačního prostředku.

Použití souborů cookies, analýza webových stránek a užívání sociálních pluginů

Za účelem zlepšení fungování našich webových stránek, vyhodnocení jejich návštěvnosti a dále za účelem optimalizace marketingových nástrojů nebo personifikace obsahu nabízených služeb jsou na našich webových stránkách používány soubory cookies. Cookies jsou malé textové soubory, skládající se zpravidla z písmen a čísel, které webový prohlížeč ukládá na počítači uživatele a které obsahují pseudoanonymizované údaje, přičemž nám zároveň pomáhají sbírat údaje o Vašich aktivitách. Soubory cookies nám především umožňují ukládat Vaše nastavení a preference, zapamatovat si Vaše přístupové údaje, poskytovat cílený obsah, vhodnou marketingovou komunikaci. Soubory cookies nám dále pomáhají porozumět, která část naší webové stránky je nejvyhledávanější a analyzovat tak její chod. Nesouhlasíte-li se shromažďováním souborů cookies, jejich shromažďování můžete zabránit přímou změnou v nastavení Vašeho prohlížeče (viz odkazy: pro Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Safari).

K analýze webových stránek pomocí souborů cookies používá Společnost službu Google Analytics Premium, vyvinutou a provozovanou společností Google. Prostřednictvím služby Google Analytics jsou informace o užívání webové stránky vytvořené prostřednictvím shromážděných cookie přenášeny na server Google v USA a tam podrobeny příslušné analýze. Za účelem správy nástrojů na sledování uživatelů webových stránek a související sběr dat, integrace programového kódu do našich webových stránek používá Společnost také službu Google Tag Manager. V důsledku anonymizace IP-adres na webových stránkách Společnosti, dochází před přenosem dat na server Google v USA ze strany Google ke zkrácení IP-adresy, a to v některém z členských států EU či Evropského hospodářského prostoru.

Společnost může rovněž využívat služby web beacons, a to jak na svých webových stránkách, tak v námi zasílaných emailových zprávách. Web beacons jsou drobné grafické prvky, stahovány z našeho webového serveru za účelem sledování čtenosti emailových zpráv, návštěvnosti webových stránek, chování uživatelů na nich a následné optimalizace elektronických služeb pro uživatele nebo personalizace cílové reklamy.

V rámci služby Google Analytics využívá Společnost i související reklamní funkce poskytované Google, jako jsou přehledy zobrazení v reklamní síti Google, rozšířené reportování anonymních demografických dat (např. věk, pohlaví, zájmy) či zobrazování reklam v obsahové síti na základě zhlédnutých produktů (tzv. remarketing), včetně služby Google AdWords sloužící k personalizaci reklamy a zlepšení zacílení reklamy a tzv. remarketingu. Více informací o tomto nástroji a o tom, jak jsou jeho prostřednictvím zpracovávány Vaše osobní údaje, naleznete zde. Personalizaci reklamy můžete vypnout či upravit prostřednictvím svého účtu Google. V případě, že nechcete poskytovat informace o Vaší aktivitě na internetových stránkách službě Google Analytics, můžete se ze služby odhlásit. Stačí si nainstalovat doplněk prohlížeče pro odhlášení ze služby Google Analytics nebo blokovat zaznamenání a uchovávání údajů ze strany Google Analytics instalací browserových pluginů, který si lze stáhnout na tomto odkazu: Odhlášení Google Analytics. Tento doplněk brání JavaScriptu Google Analytics (ga.js, analytics.js a dc.js), spuštěnému na webových stránkách, sdílet se službou Google Analytics údaje o návštěvách. Soubory cookies lze zároveň pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy. Berte prosím na vědomí, že zakázání souborů cookies může bránit správné funkčnosti našich webových stránek.

Remarketing

Společnost využívá k marketingovému oslovování svých zákazníků, behaviorálnímu cílení, resp. retargetingu následující soubory cookies, resp. pixely: 

  • FACEBOOK PIXEL od společnosti Facebook, který je spravován společností Facebook Inc. (www.facebook.com). Užití tohoto pixelu můžete zamezit vypnutím cookies souborů;
  • SKLIK.CZ od společnost Seznam cz, a.s. (www.seznam.cz). Užití tohoto pixelu můžete zamezit vypnutím cookies souborů;
  • ADFORM Tracking pixel od společnosti ADFORM, který je spravován Wildersgade 10B, 1, Copenhagen 1408, Denmark (www.adform.com). Užití tohoto pixelu můžete zamezit vypnutím cookies souborů.

 

Klientské reference

Osobní údaje poskytnuté Společnosti v rámci hodnocení služeb formou klientských referencí Společnost zpracovává maximálně v rozsahu titul, jméno, příjmení, předmět a obsah reference. Společnost na svých webových stránkách nebo sociálních médiích uveřejňuje pouze vybrané interní reference. Společnost na svých webových stránkách nebo sociálních médicích v současné době uveřejňuje i reference uživatelů udělené Společnosti prostřednictvím služby Google Reviews, resp. uveřejněné na https://www.google.com/.  Společnost uživatelské reference na Google Reviews neověřuje, jelikož proces ověřování je v plné gesci provozovatele této platformy. Společnost dále není schopna tyto recenze, jakkoliv moderovat nebo ověřovat totožnost jednotlivých uživatelů. S ohledem na tyto skutečnosti je proto možné, že uživatelská reference uveřejněná na cizích platformách byla vytvořená osobou, která nemá nebo neměla se Společností osobní uživatelskou zkušenost. Společnost na webových stránkách zároveň uveřejňuje pouze vybrané recenze z Google Reviews.

Užívání sociální pluginů

Webové stránky Společnosti obsahují dále sociální pluginy třetích stran, pomocí nichž mohou návštěvníci webových stránek sdílet obsah se svými příteli a dalšími kontakty. Jedná se o následující: 

Berte prosím na vědomí, že tyto sociální pluginy nejsou spravovány Společností a Společnost ani není odpovědná za případné zpracování osobních údajů výše uvedenými provozovateli (správci) těchto pluginů nebo webových stránek, na které odkazují. Společnost není odpovědna ani za jejich funkčnost nebo případné škody, které by jimi mohly být způsobeny. Pokud chcete zabránit tomu, aby sociální sítě shromažďovaly osobní informace o uživateli, prostudujte si prosím podmínky na webových stránkách příslušné sociální sítě.

Google Maps

Stránky Společnosti využívají mapové služby Google Maps přes API. Poskytovatelem této služby je společnost Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Pro použití funkcí Map Google je nutné uložit vaši IP adresu. Tyto informace jsou obvykle přenášeny na server společnosti Google LLC v USA a ukládány tam. Společnost nemá žádný vliv na tento přenos dat. Používání Map Google je v zájmu efektivní prezentace našich online nabídek a snadné vyhledání míst, která na těchto stránkách uvádíme. To představuje z naší strany převládající oprávněný zájem ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR. Další informace o nakládání s uživatelskými údaji naleznete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Google: zde.


Plnění právních povinností a oprávněné zájmy

V souvislosti s výše uvedenými účely zpracování může dále Společnost zpracovat Vaše osobní údaje rovněž při plnění povinností vyplývajících ze zvláštních právních předpisů (např. zákon č. 326/1999 Sb. o pobytu cizinců, zákon č. 253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizací výnosů z trestní činnosti a financování terorismu), spočívajících zejména v infomační povinností vůči oprávněným a povinným subjektům, archivační povinností a plnění dalších zákonných povinností. Za určitých okolností může Společnost zpracovávat osobní údaje bez souhlasu klientů rovněž pro své oprávněné potřeby. Právním základem pro zpracování jsou v takovém případě oprávněné zájmy Společnosti, pokud převažují nad zájmy klientů na ochranu osobních údajů, a to zejména v situacích, kdy jsou osobní údaje zpracovávány pro účely vymáhání pohledávek, vnitřní administrativní účely, provádění analýz, vyhodnocování rizik nebo marketingové oslovování stávajících klientů s nabídkou dalších našich služeb.

 

II. ZPŘÍSTUPNĚNÍ A PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje může Společnost sdílet, aby splnila své právní povinnosti, zlepšila své služby, nebo když obdrží Vás souhlas s takovým sdílením. Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny externím subjektům, které smluvně poskytují služby pro Společnosti jako jsou zejména webový hosting, server hosting, právní služby, daňové poradenství, odhady, znalecké posudky, služby fotografů, pilotů dronů, poskytovatelů 3D mappingu, homestaging, zpracování plateb, správa kontaktů a databází, poskytování infrastruktury, dále majitelé nemovitostí, developeři, osoby zajišťující monitoring sociálních médií, správu identity, hodnocení a recenze, řízení vztahů se zákazníky, webové analýzy a vyhledávače to vše pouze v rozsahu nezbytném pro poskytnutí příslušné služby Společnosti a za účelem poskytnutí služeb třetích stran, kteří poskytují služby přímo či nepřímo spojené se službami poskytovanými Společností, a kteří jsou vázáni k ochraně osobních údajů ve stejném rozsahu jako Společnost, a to vždy dle potřeby nebo dohody s Vámi a po odsouhlasení poskytnutí Vašich osobních údajů těmto třetím osobám. Společnost vyžaduje, aby takto zpřístupněné osobní údaje externí subjekty nepoužívali pro žádný jiný účel a vynakládá veškeré úsilí, aby zajistil, že všechny externí subjekty, s nimiž spolupracuje, budou osobní údaje uchovávat řádně zabezpečené.
Vaše osobní údaje mohou být dále zpřístupněny orgánům dohledu či jiným orgánům veřejné moci v souvislosti s plněním zákonných povinnost nebo dalším subjektům je-li to nezbytné pro vymáhání právních nároků Společností, její Klientů, zaměstnanců nebo externích makléřů.

Pokud jste udělili Společnosti souhlas se zasíláním obchodních sdělení, můžeme dále za stejných podmínek a pro stejné účely nabízení zboží, služeb, zasílání nabídek účasti ve spotřebitelských soutěžích, nabídek hypotečních úvěrů a jiných obchodních či marketingových sdělení předat Vaše osobní údaje dalším propojeným subjektům, patřícím do stejné skupiny jako Společnost, a to:

  • Luxury Prague Life s.r.o. (IČO: 05732921, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1);
  • Supermaklerky.cz s.r.o. (IČO: 05732981, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1);
  • LP-Life.cz s.r.o. (IČO: 05732972, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1);
  • Y&T Property Investment s.r.o. (IČO: 29055083, se sídlem: Maiselova 59/5, 41/21, 110 00 Praha 1);
  • Finotéka.cz s.r.o. (IČO: 03582302, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1);
  • Finotéka Invest s.r.o., (IČO: 19369671, se sídlem: Myslíkova 245/3, Nové Město, 110 00 Praha 1);
  • Y&T Luxusní byty Praha s.r.o. (IČO: 04276574, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1);
  • Y&T Luxury Design s.r.o. (IČO: 043 62 578, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1);
  • Y&T Holding a.s. (IČO: 09572350, se sídlem: Myslíkova 245/3, Praha 1);
  • Nadační fond Naše plíce (IČO: 09567780, se sídlem: Myslíkova 245/3, Praha 1).


Veškeří příjemci budou obdržené osobní údaje zpracovávat výhradně v souladu s těmito pravidly. Příjemci, resp. seznam propojených společností ve skupině se Společností může být průběžně aktualizován.

 

III. DOBA ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat pouze po nezbytnou dobu, odpovídající příslušnému účelu zpracování. V případě, že Vaše osobní údaje zpracováváme současně pro více účelů, budeme je pro příslušný účel zpracovávat, dokud neuplyne doba pro účel s nejdelší povolenou dobou zpracování. Osobní údaje za účelem Vašeho kontaktování s naší nabídkou, v reakci na Váš požadavek nebo jinými obchodními sděleními zpracováváme po dobu, během které lze rozumně předpokládat Váš zájem o naši nabídku, nevznesli-li jste dříve námitky proti takovému zpracovávání. Osobní údaje za účelem personalizace jednání zpracováváme po dobu 5 let ode dne posledního obchodního kontaktu s Vámi.

 

IV. ZPŮSOBY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

V rámci poskytování našich služeb můžeme používat kromě manuálního rovněž automatizované zpracování osobních údajů neboli tzv. profilování, při kterém jsou používány automatické informační systémy. Tento způsob zpracování Společnost používá pro efektivnější a kvalitnější poskytování nabízených služeb. Automatizované procesy v rámci informačních systémů jsou využívány za účelem vyhodnocení Vašich konkrétních osobních podmínek a poskytnutí kvalitních služeb dle Vašich preferencí.

 

V. VAŠE PRÁVA SPOJENÁ S OCHRANOU VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Poskytnutí jakýchkoliv Vašich osobních údajů je dobrovolné. Berte prosím na vědomí, že v souvislosti ochranou a zpracováním Vašich osobních údajů máte zejména následující práva:

  • právo na přístup k osobním údajům, které o Vás zpracováváme a dále poskytnutí informací o způsobu zpracování Vašich osobních údaj;
  • právo na výmaz na základě Vaší žádosti, pokud je k tomu dán některý z důvodů nařízením GDPR;
  • právo na opravu nepřesných osobních údajů na základě Vaší žádosti;
  • právo odvolat souhlas, je-li zpracování osobních údajů založeno na Vašem souhlasu;
  • právo na omezení zpracování (např. do doby vyřešení Vašich námitek);
  • právo na přenositelnost osobních údajů Vám nebo třetí osobě na základě Vaší žádosti;
  • právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů na základě našich oprávněných zájmů;
  • právo podat stížnost, pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy.

 

Pokud chcete využít jakéhokoliv svého výše uvedeného práva, zašlete prosím příslušný požadavek poštou na adresu sídla Společnosti Maiselova 59/5, Josefov, 110 00 Praha 1. Odvolat svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení můžete také prostřednictvím odkazu „Odhlásit se z odběru“ uvedeného ve všech jednotlivých obchodních sděleních.

Vezměte prosím v potaz, že pokud se domníváte, že při zpracování Vašich osobních údajů dochází k porušení jakýchkoliv právních předpisů máte právo podat stížnost také přímo u Úřadu pro ochranu osobních údajů České republiky, web: https://www.uoou.cz/.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Za účelem zajištění souladu při zpracování osobních údajů klientů jmenovala Společnost pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní povinnosti stanovené nařízením a dalšími právními předpisy. Na pověřence se můžete obracet se svými dotazy, podněty či při uplatnění svých práv, a to na následující adrese: Y&T Luxury Property Prague Czech Republic s.r.o.- pověřenec pro ochranu osobních údajů, Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1 – Josefov. 

 
 

 

 

Nejbohatšího muže Hollywoodu ocení umělci v Cannes. Star Wars George Lucase změnily svět filmu

Zobrazit další

Zeptali jsme se odborníků na drogovou situaci v Česku: Nejčastěji jde o pervitin nebo heroin. Vozí se v poštovních přepravách

Zobrazit další

Letošní ročník StarDance bude opravdu napínavý. Televize zveřejnila hvězdné dvojice, tyto ženy jsou již teď největšími favoritkami

Zobrazit další

Jana Doležalová promluvila nejen o smrti rodičů: je těžké se s tím vyrovnat. Teď ale fandíme hokeji a doufám, že vyhrajeme

Zobrazit další

Ranní ptáče: Hokejisté narazí po výhře nad USA v sobotu na Švédsko. Live Nation má problém, Spojené státy firmu zažalovaly

Zobrazit další

Rychlé zbohatnutí: Těchto šest znamení má šanci koncem května vyhrát v loterii

Zobrazit další

Válka v Survivoru právě začala. Novotný plní, co slíbil, Mikýř mstitel vyráží do boje

Zobrazit další

Na férovku: Britové zakážou kouření. Politici jako Zeman nebo Churchill zákonu nevěští dlouhou budoucnost

Zobrazit další

Ranní ptáče: Applu hrozí kvůli zneužití dominantního postavení obří pokuta. Obliba marihuany vytlačuje vyznavače alkoholu

Zobrazit další

Nejstylovější hráč NHL? Pokud Pastrňákovi nevyjde hokej, může bez obav na molo, šatník už na to má

Zobrazit další

Drew Barrymore prodává svůj luxusní prázdninový dům. Sídlo nedaleko New Yorku je k mání za několik milionů dolarů

Zobrazit další

Stěhuji se ke Klánovickému lesu. Východní okraj hlavního města potěší milovníky vycházek, golfu i nakupování

Zobrazit další

Luxusní bydlení v Praze – Novinky v nabídce

Zobrazit další

Na Férovku: Hokejové mistrovství světa baví a stmeluje. Češi mají navíc skvělý tým, který bojuje do posledních vteřin

Zobrazit další

Stěhuji se do Třeboradic: Na místo, kde chce žít každý Pražan. Klid i centrum na dosah ruky

Zobrazit další

Móda z Cannes 2024: Bella Hadid ukázala skoro všechno, Demi Moore nezestárla ani o rok

Zobrazit další

Primářka dětské psychiatrické kliniky Iva Dudová: máme plnou kapacitu, nejčastěji jde o pokusy o sebevraždu

Zobrazit další

Ranní ptáče: Rusko do vesmíru vyslalo zbraň schopnou kontrolovat či ničit jiné satelity. Londýn hlásí smrt muže obviněného ze špionáže pro hongkongské zpravodajské služby

Zobrazit další

Ficův nástupce: Robert Kaliňák se dostal do čela slovenské politiky z vazby

Zobrazit další

Íránský prezident zemřel během letecké katastrofy. Její pozadí je nejasné, zemi čeká boj o moc

Zobrazit další

Herec Honza Kopečný: Na partnerku mi nezbývá moc času. Jako umělec vedle sebe potřebuji někoho, kdo to chápe

Zobrazit další

Ranní ptáče: Posílení čeští hokejisté budou bojovat o první místo ve skupině. Londýnský soud se zastal zakladatele WikiLeaks Juliana Assange

Zobrazit další

Starosta Řeporyj Pavel Novotný si to zavařil. O jeho členství v ODS se bude jednat po volbách do Europarlamentu

Zobrazit další

Že je to kampaň už přiznávají všichni. Volby do Evropského parlamentu se blíží

Zobrazit další