Informace o zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracovávány společností Y&T Luxury Property Prague Czech Republic s.r.o., se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1, IČ: 29055113, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 163300 (dále jen „Společnost“ nebo „my“), jakožto správcem osobních údajů, a to v rozsahu: jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailová adresa.

Účely zpracování a právní základ pro zpracování

Vaše výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat za účelem zodpovězení Vašeho dotazu, reakci na Váš požadavek nebo plnění smluvního vztahu mezi Vámi a Společností.

Pokud jste udělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení, budeme dále Vaše osobní údaje na základě oprávněných zájmů Společnosti zpracovávat také za účelem nabízení zboží, služeb a zasílání nabídek účasti ve spotřebitelských soutěžích, nabídek hypotečních úvěrů a jiných obchodních a marketingových sdělení Společnosti a dalších společností ve skupině:

Luxury Prague Life s.r.o. (IČO: 05732921, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1)
Supermaklerky.cz s.r.o. (IČO: 05732981, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1)
LP-Life.cz s.r.o. (IČO: 05732972, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1)
Y&T Property Investment s.r.o. (IČO: 29055083, se sídlem: Maiselova 59/5, 41/21, 110 00 Praha 1)
Y&T Luxury Property s.r.o. (IČO: 03582302, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1)
Y&T Luxusní byty Praha s.r.o. (IČO: 04276574, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1)
Y&T Luxury Design s.r.o. (IČO: 043 62 578, se sídlem: Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1)

Nahrávání telefonických hovorů

Telefonické hovory probíhající na naší zákaznické lince mohou být v rámci společné komunikace nahrávány za účelem zpracování Vašich poptávek, doplňujících informací k zajištění prohlídek nemovitostí a dalších jednání o nabídce, personalizaci a zkvalitňování námi nabízených služeb, uplatňování reklamací apod. Souhlas s nahráváním a zpracováváním Vašich telefonických hovorů vyslovujete pokračováním hovorů po oznámení operátora, že Váš hovor bude nahráván. V případě Vašeho nesouhlasu Vás prosíme o využití jiného komunikačního prostředku.

Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu nezbytnou pro zodpovězení Vašeho dotazu nebo reakci na Váš požadavek, a dále po dobu 5-ti let.

Zpřístupnění osobních údajů

Vaše osobní údaje mohou být zpřístupněny poskytovatelům služeb, kteří poskytují Společnosti služby, jako jsou webový hosting a správa, zpracování plateb, plnění objednávek, poskytování infrastruktury a e-mailové služby za účelem umožnění poskytnutí služeb.

Vaše osobní údaje zpřístupněny také dalším společnostem ve skupině, jejichž seznam (viz. seznam výše), a to za účelem nabídek nemovitostí, nabídek hypotečních úvěrů a nabídek účasti ve spotřebitelských soutěžích, jakož i dalších obdobných obchodních sdělení těchto dalších společností ve skupině.

Vaše práva ve vztahu k osobním údajům

Poskytnutí Vašich osobních údajů je dobrovolné. Máte kdykoliv právo na přístup k Vašim osobním údajům, jejich opravu a práva vznést námitku proti zpracování za účelem zasílání obchodních sdělení, jakož i v určitých případech práva na výmaz, omezení zpracování, přenositelnost údajů a práva vznést námitku proti jiným druhům zpracování. Máte také právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

Pokud chcete využít svého práva, zašlete prosím příslušný požadavek poštou na adresu Společnosti Maiselova 59/5, Josefov, 110 00 Praha 1 nebo elektronicky na e-mailovou adresu info@ytpi.cz. Odvolat svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení můžete také prostřednictvím odkazu "Odhlásit se z odběru" uvedeného v jednotlivých obchodních sděleních.

Vezměte prosím také v potaz, že proti zpracování Vašich osobních údajů máte právo vznést námitku u Úřadu pro ochranu osobních údajů České republiky.

Česko se po 10 letech opět sečte: Známe první detaily sčítání lidu 2021

Zobrazit další

Místo modelek obyčejní smrtelníci! Tahle reklama baví!

Zobrazit další

Luxusní bydlení v Praze - Novinky v nabídce

Zobrazit další

NATVRDO: Česko se mění v zemi starců, bez reformy důchodů nás čeká kolaps

Zobrazit další

Na Férovku: Chcete být šťastní, bohatí a zdraví? Prostě si o to napište!

Zobrazit další

Open House Praha nabídne prohlídky bývalé jateční burzy, stájí, sklepů či vodárenské věže!

Zobrazit další

Tahle japonská kráska vás naučí uklízet! Jejích 6 pravidel funguje!

Zobrazit další

Na Tetris zapomeňte! Tyto hry na mobilu vám nedají spát

Zobrazit další

Tady se krásně žije! Pražský Suchdol potěší i náročné zájemce o bydlení

Zobrazit další

Nezletilým transsexuálkám v Arizoně neposkytli chirurgickou péči. Žaloba přišla obratem!

Zobrazit další

Rychlá zpověď - bojovník MMA Makhmud Muradov: Vzít se kvůli papíru není to hlavní

Zobrazit další

Na vyzáblé klučíky zapomeňte! Nová kolekce Dolce & Gabbana je plná testosteronu!

Zobrazit další

JSEM HVĚZDA: Pánský styl může být i zatraceně sexy! Nicole Kidman vás inspiruje

Zobrazit další

Tragédie v Bejrútu: "Tatínek mi volal, byl zrovna ve městě, když se to stalo."

Zobrazit další

Nová koncertní hala v Ostravě je jednou z nejočekávanějších staveb světa!

Zobrazit další

Vezmeme vás 34 metrů pod zem! Takhle vzniká bezbariérový přístup na Karlově náměstí

Zobrazit další

Cristovao a Mišík zpívají o mámě. Taky vám tohle máma radila? Benovi fanoušci nadšení nesdílí

Zobrazit další

Vraťte se o 80 milionů let zpátky do minulosti

Zobrazit další

Jak vyrazit na cyklistický výlet a vypadat stylově? Poradíme, jak na to!

Zobrazit další

Rychlá zpověď - Roman Šmucler: Dříve se tvar stydkých pysků neřešil

Zobrazit další

Robot v Japonsku, který měří 18 metrů už se pohybuje! V zábavním parku nabídne nevídané

Zobrazit další

Jiří Krampol ovdověl, představení ale neruší. Reakce fanoušků vás překvapí

Zobrazit další

Nová kolekce Dior by byla boží, ale i mistr tesař se někdy utne...

Zobrazit další

Podcasty slavných: Michelle Obama vyzpovídala manžela Baracka! Kdo další stojí za poslech?

Zobrazit další